Dobro došli

Tvrtka Autoprikratki prisutna je na tržištu već 29 godina. Od male servisne radione razvili smo poslovni sustav sa  više od 25 zaposlenih, servisni centar, dva specijalizirana prodajna salona. Ovlašteni smo prodavatelj i serviser Kia vozila u Varaždinskoj županiji.

Posjetite nas i razgledajte paletu Kia vozila u našem novom prodajnom salonu. Uz nova tu su i provjerena rabljena vozila koja se nakon otkupa temeljito dorađuju i prodaju uz jamstvo od 6 – 24 mjeseca. Uz klasične načine plaćanja putem kredita, leasinga ili gotovine u ponudi imamo i nekoliko vrsta financiranja preko debitnih i kreditnih kartica.

Pratimo sve razvojne trendove te u servisu posjedujemo najmoderniju dijagnostičku opremu za otklanjanje kvarova a naši djelatnici redovno pohađaju stručne tečajeve usavršavanja širom europe. Trgovina dijelova opskrbljena je sa preko 8.000 raznih artikala, te je u mogućnosti u svakom trenutku  dostaviti ili osigurati rezervni dio ili dodatnu opremu za sve marke vozila. 

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više